Dammefjälla Dressyr

Dammefjälla Dressyr

Kun kuuluisa kouluratsastaja, Isabella Dammefjäll, otti ja kuoli, jätti hän jälkeensä niin suuret saappaat täytettäviksi, ettei Henrikillä ollut pienintäkään aavistusta mihin oli juuri lusikkansa tunkenut. Henrik oli 32-vuotias, komea, rikas – ja tuore tilanomistaja. Tähänastisen elämänsä Henrik oli nauttinut: kouluratsastuksesta huippuhevosilla, huvittelusta jahdeilla, kauneimmista naisista, kalleimmista drinkeistä. Kaikki tunsivat hänet ja tiesivät, ettei Henrikin kanssa koskaan tullut tylsää hetkeä. Mutta oliko Henrik tilanomistaja? Ei.
 
Kaiken huipuksi Dammefjälla Dressyr sijaitsi aivan Kuuvuoren naapurissa, oikeastaan sen tiluksilla. Ja kukapa Kuuvuoren omistaisi, kuin sisko, perheen aikoinaan luxemburgilaisen esteratsastajan takia jättänyt kerettiläinen kenttäratsastaja? Fyfan. Henrik joutui kuitenkin myöntämään tappionsa ja yhdistämään voimansa Irene Raineen kanssa.
 
Mutkikkaiden suhteiden, luksuselämäntyylin ja bilettämisen ohella Henrik kasvattaa äitinsä jalanjäljissä huipputason Grand Prix-kouluratsuja, joilla kilpailee Euroopan nimekkäimmissä kilpailuissa.
 
Välkommen till värld av dressyr & Glory!
♥ Henrik Dammefjäll

(FD6404, VRL-14959, vratsastuskoulu@gmail.com)

Kyseessä on virtuaalitalli!