Kouluratsukasvatusta

Dammefjällassa on kasvatettu huippusukuisia kouluratsuja viimevuosisadan alkupuoliskolta lähtien. Alunperin tilalla kasvatettiin ratsuja Wiisteen kartanonherran tarpeisiin, mutta sittemmin ratsuja on kasvatettu myyntimielessäkin. Yli satavuotisen hevoskasvatuksen jäljet näkyvät jokaisessa FD-ratsussa: käytämme vain parhaita yhdistelmiä taataksemme kasvattiemme menestyksen kouluratsastuksessa. Kasvatamme pääasiassa ruotsinpuoliverisiä, hannovereja ja holsteineja, satunnaisesti suomenhevosia (Dammefjällan).

fbw_18alsfeldhanno1512

URL - VIRTUAALISESTI

Dammefjällan kasvatuksella on pitkät perinteet – ja se näkyy! Jokainen meiltä maailmalle lähtevä kouluratsunalku on tarkoin määritellyn ja valvotun prosessin tulos. Kuuluisimpia FD-hevosia ovat Isabella Dammefjällin kasvattamat ja Grand Prix-tasolla ratsastamat FD Ferno, FD Philandea ja FD Olympika II (evm). Näiden ratsujen vaikutus näkyy suvuissamme vielä tänäkin päivänä!

Myyntiin valikoituvat kasvatit ovat jo nähneet maailmaa muun muassa laatuarvostelujen ja näyttelyiden kautta. Teemme tiivistä yhteistyötä eläinlääkärin kanssa, jotta kasvattimme lähtisivät maailmalle mahdollisimman terveinä. Ostaja saa halutessaan eläinlääkärin lausunnon!

FD-kasvatit ovat hyvin koulutettuja ja myydään vain ratsukoulutuksen läpikäyneinä. Kasvattien vähimmäisvaatimus osaamistasolle on vaativa B, useimmiten olemme ehtineet kouluttaa niitä jo huomattavasti pidemmälle. Koulutuksemme pohjautuu hyvälle perustason työlle, josta emme tingi.

Koeratsastus

Kun kiinnostut FD-kasvatista, järjestämme sinulle sopivaan ajankohtaan koeratsastuksen. Jo ennen koeratsastusta pääset ihastelemaan ratsuja videoiden välityksellä. Koeratsastukseen hevoset tuodaan aina valmiiksi satuloituina ja ensimmäisenä maneesilla näetkin hevoset ammattitaitoisten ratsuttajiemme työstäminä. Kun sinun vuorosi tulee, pääset kokeilemaan niin montaa ratsuista kuin olet kiinnostunut. Toisella koeratsastuskerralla pääset jo itse varustamaan hevosen alusta lähtien itse, ja työntekijämme ovat mukana vain vastaamassa kysymyksiisi.

Kauppakirja & kuljetus

Sopivan ratsun löydyttyä allekirjoitetaan kauppakirja, jonka jälkeen yhteistyökumppanimme kuljettavat hevoset luotettavasti minne tahansa Euroopassa. Muualle kuljetus jää ostajan vastuulle.

IRL

Kaikki kasvattimme pyritään käyttämään kouluvarsojen laatuarvostelussa sekä mahdollisuuksien mukaan näyttelyissä ennen myyntiä. Suosimme RMP-arviointia realismin lisäämiseksi! Kasvattimme ovatkin ns. valmiita paketteja, joista toivotaan riittävän iloa pidemmäksikin aikaa. Mikäli valmiissa myyntivarsoissa ei ole mieleistä, tilausvarsana saat taatusti toiveesi täyttävän laaturatsun. Myös kaikki oriimme ottavat vastaan ulkopuolisia tammoja.

♥ Kiinnostuitko kasvatista? Kiva kuulla! Kirjoita meille vapaamuotoinen ostotarjous vratsastuskoulu@gmail.com tai vieraskirjaan.
→ Ostotarjouksessa on hyvä mainita tuleva koti ja käyttötarkoitus.
→ Uudelle kodille ei ole vaatimuksia, omistajan vaihtuessa kasvatti on täysin sinun!

♥ Kun olemme hyväksyneet tarjouksesi, tee hevoselle oma www-sivu
→ Merkitse kasvattajaksi Dammefjälla Dressyr (linkitettynä)
→ Vähintään vanhemmat tulee myös linkittää, mielellään myös muut sukulaiset. Tarvittaessa autamme koodien kanssa!
→ Merkitse sivuille myös perustiedot. Jos ne on annettu valmiiksi (nimi, sukup., säkä, rotu) niitä ei olisi suotava muuttaa. Väriä saa muuttaa omiin tarpeisiin sopivaksi.
→ Jos kasvatilla on jo sivut, kaikki sivuilla oleva materiaali on vapaasti uuden omistajan käytettävissä kuvista teksteihin. Muista merkitä tekijänoikeudet oikein! Kuvien ottajan näet sivuilta, teksteihin copyiksi voi laittaa vaikkapa © Kasvattaja.
→ Vanhempien sivuilla olevat sukuselvitykset ovat kasvatin omistajan vapaassa käytössä.

♥ Ilmoita hevosen sivu meille ja rekisteröi hevonen Virtuaaliseen Ratsastajainliittoon, mikäli sitä ei vielä ole rekisteröity.
→ Kasvattajaksi FD6404 ja syntymämaaksi Ahvenanmaa (AX), kasvattajanimi FD.

♥ Kun luopumisen aika koittaa, voit lopettaa hevosen, tarjota takaisin meille tai myydä eteenpäin.
→ Muista ilmoittaa osoitteenvaihdoksista, jotta linkit vanhempien sivuilla pysyvät ajantasalla.
→ Kun hevonen kuolee, sen muistosivut olisi hyvä tallettaa Web Archiveen, ilmaispalvelimelle tms.

♥ Autamme tarvittaessa kaikessa kasvatin elinkaaren aikana! Olipa ongelmasi pieni tai suuri, autamme mielellämme.

♥ Tarinakoti? Halutessasi saat kasvatin mukaan eläinlääkärin ostotarkastuksen.

 

Tilausvarsat & astutuspyynnöt

Kaikki 4-vuotta täyttäneet hevosemme ovat tarjolla jalostukseen. Tilausvarsatoiveet sekä astutus- ja leasingpyynnöt voit lähettää sähköpostitse vratsastuskoulu@gmail.com otsikoituna Tilausvarsa tai Astutuspyyntö. Astutuspyyntöä tehdessäsi, muistathan linkittää myös varsan toisen tulevan vanhemman sivut!

Kasvattimme

Rotu

Nimi

S.aika

Isä

Emä

Suku, muuta

Om.

rotu-t/o. Nimi 00.00.2022 Isä Emä 1p. Dammefjälla