Foorumi

Please or Rekisteröidy to create posts and topics.

Kesäkuu 2022 ekstra - leiriekstra!

Kesä, hevoset ja leirit ovat täällä! Kuuvuoren leiritoiminta alkaa näin kesäkuussa ja kestää pitkälle heinäkuuhun, jonka jälkeen tuntihepat ovat ansaitulla täyslomallaan laitumilla. Leiriläisiä saapuu ympäri Euroopan, vaikkakin tietenkin suurin osa manner-Suomen puolelta. Hoitajat ovat suurena apuna henkilökunnalle (josta tietenkin osa on kesälomilla itsekin), mutta hoitajien ja leiriläisten yhteenotot tallilla eivät aina mene ihan putkeen. On hoitohevoskateutta, saarelaisten ja mannerlaisten välistä kateutta ja helteessä korventuvia tunteita puolin jos toisin. Leiriekstran kunniaksi peräti kaksi ekstratehtävää! =D

#kummajaisleiri

Eräällä leirillä tapahtuu kummia. Leiriläiset tulevat tunneille huonosti nukkuneina ja silmänympärykset tummina. Kummitteleeko Wiisteen kartanossa oikeasti, vai onko kyseessä sittenkin vaan vähän rankempaa huumoria hoitajien osalta? Mitä tapahtui ja miten asia lopulta ratkesi - vai ratkesiko?

#mitäsastuitmunvarpaille

O-ou, nuori leiriläinen taisi tällä kertaa mennä liian pitkälle. Ainahan leiriläiset eksyvät isolla tallialueella, mutta tämä tyyppi teki jotakin ihan ennenkuulumatonta. Mitä tapahtui ja kenen reviirille leiriläinen onnistui tölväisemään? Kuka tilanteessa otti pahiten nokkiinsa, vai saivatko hoitajat selvitettyä asian siististi keskenään? Kenties ryhdyttiin kostotoimenpiteisiin, mutta jäikö kukaan koskaan kiinni ratsastuksenopettajille?

Kirjoita tehtävänannon mukainen päiväkirjamerkintä omaan päikkyysi tai piirrä kuva. Otsikoi tai merkkaa tuotos muutoin ekstratehtävään tunnistettavaksi. Erillistä ilmoittautumista ekstroihin ei tarvitse tehdä!