Kuuvuoren Ratsastuskoulu vOy

Kuuvuoren Ratsastuskoulu vOy aloitti toimintansa elokuussa 2021 kenttäratsastaja Irene Raineen luotsaamana. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Kuuvuoren Ratsastuskeskuksen muiden hevosalan yritysten sekä Kuuvuoren ratsastajat vRy:n kanssa. Pennilän saaren hyvien kulkuyhteyksien ansiosta tallille on helppo tulla niin läheltä kuin kaukaa! Käytössämme on talvisin lämmitetty maneesi ja vuoden ympäri hulppeat maastot maastoesteineen.
 
Kuuvuorella pääset kokemaan rantalaukat, voit erikoistua kenttäratsastukseen tai mihin tahansa kolmesta päälajista. Meillä voit suorittaa hoito- ja ratsastusmerkkejä, osallistua hauskoihin tapahtumiin ja ansaita spesiaalimerkkejä. Kaikki toimintamme tapahtuu tarinoiden sekä yhdessä muiden tallilaisten kanssa RPG-tyyppisesti. Yhteistyö keskuksen muiden yritysten kanssa on vähintäänkin mielenkiintoista, joskaan ei läheskään aina pelkkää ruusuilla tanssimista…!
Sukella ratsastuskoulun värikkääseen arkeen!
 ♥ Irene Raine

(VRL-14959, KUUR7398, vratsastuskoulu@gmail.com)

Päivityksiä

13.05.2022 – ratsastuskoulun sivut alkavat saada muotoaan! Vielä hevoset niin toiminta voidaan polkaista käyntiin.

Ilmoitustaulu

Tulossa

  • Ei tapahtumia juuri nyt

Kuukauden poni

Safi

Kuumolantie 4-7 Pennilä
Virtuaali-Ahvenanmaa

Avoinna joka päivä 30 min ennen tuntien alkua, viikonloppuisin ja muina aikoina 8.30-16.30. Hoitajat tervetulleita myös muina aikoina. Tervetuloa!