Vietä ikimuistoinen leirikesä Kuuvuorella

Kuuvuoren kesää leimaavat porottava aurinko, turistilaumat, ihanan viilentevä meri – ja tietenkin kaikkien odottamat leirit!  Majoittumaan pääsee kartanon tiloissa. Leireille ovat tervetulleita kaikki kuuvuorelaiset, olivat he sitten hevosenhoitajia- tai omistajia, tai vaikka tuntiratsastajia! 

Leirikesä 2022

Tunnistat aktiivileirit tähdestä nimen perässä! Tämä tarkoittaa, että leiristä tulee lähempänä ajankohtaa kutsutopic foorumille. Aktiivileireistä julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä ohjeet sen "maksamiseen". Leirimaksu voi olla mikä tahansa tuotos, tai esimerkiksi roolipeli jostakin tietystä hetkestä leiriltä. Vain aktiivileireille voi osallistua. Muut ovat olemassa tallin arkea värittämään, ja niiden NPC-osallistujat tulevat ympäri virtuaali-Suomea.

Kesänajan Kuuvuoren tuntihevoset- ja ponit asustavat kesälaitumilla, eikä viikkotunteja järjestetä. Sen sijaan tallilla pyörii viikottain eri-ikäisille ja tasoisille suunnattuja ratsastusleirejä, joilla hoitajat voivat olla mukana auttamassa. Apua tarvitaan niin tallilla, kartanon keittiössä kuin hevosten taluttamisessa tai puomien nostamisessa! Hoitajat saavat vapaasti hyödyntää kesäajan leiriaikataulua omissa juonissaan 🙂
Leirille saavutaan sunnuntai-iltana (pois lukien minileiri ja kesän ensimmäinen leiri, jolle saavutaan maanantai-aamuna) ja leiri kestää koko viikon ja sen hintaan sisältyy maittavat aamu- ja iltapalat sekä kaksi lämmintä ateriaa päivässä. Ensimmäisenä päivänä jaetaan tuvat ja leirin nimikkohevoset. Leiriläiset pitävät huolta nimikkohevosistaan koko leirin ajan! Hoitajat voivat tarvittaessa avustaa esimerkiksi taluttaen alkeisleireillä, tai tyytyä kyräilemään nurkan takaa, osaako leiriläiset varmasti harjata myötäkarvaan…
 
 • Laitumellelasku su 5.6.2022
 • Minileiri 250v€ 6.-11.6.2022 6-10 vuotiaille, ei yöpymistä tallilla Ponien harjailua, hevosmiestaitoja ja talutusratsastusta niin kentällä kuin lähimaastoissakin. Paljon teoriaa, hevosaiheista askartelua ja muuta mukavaa puuhaa perheen heppatytöille- ja pojille!
 • Alkeisleiri I 430v€ 6.-12.6.2022 Opi ratsastuksen perusteet mukavasti leiritunnelmissa, perinteisiä leirimenoja unohtamatta.
 • Junnujen yleisleiri 400v€ 13.-19.6.2022 Jokaisen junnun odottama kesän kohokohta! Omat leirihoitsut, parhaat kaverit ja unelmien ratsastustunnit 2x päivässä.
 • Sennujen koululeiri* 440v€ 13.-19.6.2022 Helppo A-tasolta eteenpäin, valmennuksia,  teoriaa ja mahtavaa seuraa
 • Juhannusyö tallilla* 25.6.2022 Juhannussalko ja perinteinen yöratsastus
 • Esteleiri I 480v€ 20.6.-26.6.2022 Kesä ja esteitä, mitä muuta voisi enää toivoa? Esteet hypätään niin kentällä kuin maastossa, n. 50cm korkeudella.
 • Alkeisleiri II* 480v€ 20.6.-26.6.2022 Suorita alkeismerkki hauskasti leirin merkeissä!
 • Esteleiri II* 580v€  27.6.-3.7.2022 Soveltuu kaikille, saat leiristä muistoksi Este I-merkin
 • Hoitsuleiri* 400v€ 4.-10.7.2022 Hoitsut vaihtoon!
 • Kenttäleiri* 650v€ 11.-17.7.2022 Kiinnostaako kenttäratsastus? Tämä leiri on sinua varten! Tutustu maastoesteisiin ja ota ensimmäiset askeleet kohti kenttäratsastuksen maailmaa. Tasoryhmissä kokeneemmat pääsevät hyppäämään vaikeampia ratoja.
 • 18.-31.7. Hevosten laidunloma
 • Tallien talkoot ja hevosten laitumelta haku* 1.8.2022 Jos laitumellelasku on legendaarista hupia, on sitä myös talliin paluu! Ratsasta ilman satulaa tai polje fillarilla kolmea ponia taluttaen, tyyli on vapaa – kunhan kaikki nelijalkaiset ovat tallissa iltaan mennessä. Sillä silloin alkaa tallin perinteiset rapujuhlat!
KuuRa:n jäsenet saavat hinnoista -25% alennusta. Huom! Virtuaalieuroja ei peritä kaapeista, hinnasto on olemassa realismin lisäämiseksi.