Yksilöllistä hoitoa kartanomiljöössä

Kuuvuoren yksityistallitoimintaa saatettiin lajentaa, kun vanha Wiisteen kartanontalli kunnostettiin museokäytöstä moderniksi ratsutalliksi. Yksityistalli sijaitsee hieman kauempana yläpihalla, juuri sopivan etäällä ratsastuskoulun hälystä, mutta lähellä areenamaneesin palveluja. 

Arjen luksusta

Kuuvuoren yksityistalli majoittaa 12 ratsua. Ratsastuksenopettajien omat hevoset asuvat tuntitallin puolella yksityissiivessä, joten Kartanotalli on varattu täysin asiakastalliksi. Oppilailla ei ole pääsyä yksityistalliin; Kartanotalliin on kulku vain hevosenomistajien luvalla! Tämä takaa rauhan Kartanotallin käytäville.

Kartanotallin vastakunnostetut karsinat ovat avaria ja kaltereiden ansiosta turvallisia. Tallissa on lisäksi vesikarsina, erillinen hoitotila sekä valoisa satulahuone, jossa jokaiselle hevoselle on omat lukolliset kaapit. Kaappien lisäksi yläkerrasta löytyy runsaasti varastotilaa, joten hevosenomistajien ei tarvitse pidätellä shoppailuhimojaan!

⇒  Kurkkaa tallin pohjapiirros & karsinajärjestys

Tarjoamme puolihoitopaikkoja sekä täyshoitopaikkoja.

Molemmissa paketeissa hintaan sisältyy korsirehu 5x päivässä, tarhan koneellinen siivous, aamu- ja iltaruokinnan yhteydessä jaettava väkirehuannos, sekä aamulla tarhaan vienti mahdollisine loimituksineen. Huolehdithan selkeät ohjeet loimituksesta satulahuoneen seinältä löytyvälle listalle! Omistajat päättävät keskenään hevosten tarhaporukoista.
Henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun hevosellesi sopivan ruokintamallin, joka tukee hevosen kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla, olipa tavoitteesi kansainvälisillä arvoradoilla tai rennossa harrasteratsastuksessa.

Puolihoitopaikkalaiset hakevat itse hevosensa tarhasta. Yhtään hevosta ei jätetä kuitenkaan yksin tarhoille, joten hevosesi saattaa ollakin jo tuotu sisälle tallille saapuessasi. Täysihoitopaikkaan sisältyy illalla sisälle tuonti sekä karsinan siivoaminen. Hevosen liikutus ja päivittäinen perushoito jää aina omistajan vastuulle! Kiireinen omistaja voi kysellä ratsastuskoulun puolelta innokkaita hoitajia tai jopa vuokraajia osaavampien ratsastajien keskuudesta.

⇒ Tutustu kartanotallin henkilökuntaan

Puolihoito

 • Ruokinta 5x päivässä 
 • Omistaja valmistelee itse mahdollisen aamu- ja iltaväkkärin, jonka henkilökunta jakaa heinien yhteydessä
 • Valittavana kuiva- tai säilöheinä
 • Lisämaksusta erilaisia väkirehuja ja lisäravinteita tallin puolesta (50v€/kk/aamu tai ilta, 100v€kk/molemmat), muutoin omistaja hankkii ne itse
 • Aamulla (loimitus) tarhaanvienti
 • Tarhan koneellinen puhdistus
550v€/kk

Täyshoito

 • Ruokinta 5x päivässä, sis. mahdollisen aamu- ja iltaväkkärin
 • Valittavana kuiva- tai säilöheinä sekä erilaisia väkirehuja ja lisäravinteita Henkilökunnan yhdessä eläinlääkärin kanssa määrittelemä ruokintasuunnitelma 75v€, tarkastukset tämän jälkeen 15v€/kerta
 • Aamulla (loimitus) tarhaanvienti
 • Illalla sisälletuonti ja loimen riisuminen, lisämaksusta pintapuolinen harjaus (5v€/kerta)
 • Tarhan koneellinen puhdistus 
 • Karsinan puhdistus tallin toimesta
875v€/kk
6675 - fKscf4h

Palveluja vaativaan makuun

Kuuvuoren yksityiset ovat tervetulleita osallistumaan ratsastuskoulun kursseille opetushevosillamme sekä irtotunneille toisinaan myös omilla hevosillaan! Tunneilla säännöllisesti käyvät yksityiset voivat pyytää ratsastuksenopettajilta lisäksi yksityistunteja omille ratsuilleen. 

⇒ Tutustu tuntitoimintaamme

Perustason palvelujen lisäksi Kuuvuorella on tarjolla myös erikoispalveluja laadukkaan kisakeskuksemme mahdollistamana. Kisakeskuksella käyvät valmentajat ottavat siipiensä suojiin myös yksityisratsukkoja kaikissa kolmessa ratsastuksen päälajissa. 

⇒ Lue lisää valmennustoiminnasta!

Tarinatoimintaa

Kuuvuoren yksityistalli toimii tarina- ja aktiivisuusperiaatteella. Se tarkoittaa sitä, että karsinapaikat on mahdollista maksaa ainoastaan olemalla aktiivinen tallilainen! Aktiivisuus ei aina suinkaan tarkoita pelkkää päiväkirjan täyttämistä hikihatussa, vaan esimerkiksi foorumilla rupattelu ja toimintaan osallistuminen katsotaan eduksi. 

Pidätämme oikeuden irtisanoa epäaktiiviset yksityisenomistajat, jolloin paikka vapautuu aktiivisemmalle kirjoittelijalle! Emme kuitenkaan irtisano sopimuksia ennen kuin omistajaan on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä.

Hae karsinapaikkaa!

Kuuvuoren vapaista karsinapaikoista ilmoitetaan ja niitä voi vapaamuotoisesti hakea täällä. Sinun tulee rekisteröityä foorumille ja kirjoittaa esittely itsestäsi ennen kuin voit hakea karsinapaikkaa! Kerro karsinapaikkahakemuksessasi vähintään

hevosen kokonimi ja kutsumanimi
linkki hevosen omalle sivulle 
puoli- vai täyshoitopaikka
mahdolliset lisäpalvelut (ruokinta, valmennukset ym
karsina- ja tarhatoivee
muuta tarpeellista infoa henkilökuntaa varten?

Valitsemme sopivat yksityiset aina mahdollisimman pian, jonka jälkeen voit luoda oman päiväkirjasi foorumille, ellei sinulla vielä sellaista ollut. 🙂 

4931 - v4j5ggH

Ruokinta

Täyshoitopaikan hintaan sisältyy aamuin illoin jaettava rehuannos ja puolihoitolaiset voivat lisähinnasta ostaa erikseen palvelun. Rehukeittiöön tallinpuolesta hankittavat rehut:

Lue tuotteista lisää toimittajien sivuilta: Stjärnesands Hästeri, Rohtojuuri sekä Equestrian Pro.